Börja med ecigg i Uppsala

Många har tanken på att sluta röka men inte styrkan. Oavsett hur man började röka så har de flesta personer lika svårt att sluta. Kroppen har lurats att behöva nikotinet, vilket ställer till det när man väl vill leva ett nikotinfritt liv. Tricket till att sluta röka är att dra ner på det successivt, och då är ecigg i Uppsala ett perfekt alternativ. Du får en valmöjlighet där du kan välja med eller utan nikotin samtidigt som du slipper röken.

Detta då ecigg i Uppsala skapar en ofarlig ånga istället för rök, vilket gör att du slipper få i dig skadliga ämnen. Det finns även olika smaker man kan välja mellan om man inte har nikotin. Ett tips är att välja en ecigg med nikotin i början för att sedan övergå till den nikotinfria eciggen. Det som gör att ecigg passar perfekt när du vill sluta röka är att du kan göra det successivt.

Välj mellan niktoin och nikotinfritt!

Det finns aromer och olika nikotinnivåer man kan välja mellan, vilket underlättar då du kan köra i din egna takt. Du kan välja mellan en styrka från 0 mg som är helt nikotinfri och består av aromer till 24 mg som är för storrökare. Eciggen är designad och ihopsatt i form av ett atomizer, munstycke och batteri. Rökning av ecigg sker på samma sätt som när man röker en vanlig cigg.

Processen är densamma men då eciggen inte innehåller någon tobak så gäller inte lagen om rökning. Ett tips är dock att alltid fråga om det är okej att röka ecigg. Då eciggen inte skapar någon rök så stör det inte omgivningen på samma sätt som vanliga cigaretter. Det som är bra är att eciggen kan tas med överallt då den inte tar mycket plats.

Välj en ecigg från Cigoteket Uppsala och kom igång med löftet om att sluta röka.