Sluta röka med ecigg startkit

När det nya året skålas in vid tolvslaget så är det många löften som av läggs. Ett av de löften som är återkommande varje år är att sluta röka. Att vara beroende av något är inte helt lätt, oavsett vad det är för något. När man inte får det man har sug för kan det uppstå koncentrationssvårigheter och även aggressioner. Många vill gå från 100 till 0, vilket innebär att de försöker sluta helt med en gång. För vissa fungerar det, men för andra håller det endast några dagar.

Om man vill bli av med ett beroende är det bästa att dra ner på det successivt, eller hitta ett annat alternativ till sitt beroende. I detta fallet är det rökning, och vad passar då inte bättre än att gå från cigaretter till ecigg startkit för en mjuk övergång. Genom att röka e-cigg får du samma känsla som att röka en cigarett, då den är designad för att simulera din rökupplevelse. Det som är skillnaden är att du inte får i dig alla de 4000 kemiska ämnena som vanliga cigaretter innehåller.

Välj mellan olika nikotinstyrkor.

Röken från cigaretter är något som fastnar i kläder, väggar och som bara allmänt stör omgivningen. Med ecigg startkit slipper du röken då ecigg inte framkallar rök utan ånga som är helt ofarlig. Det finns ett flertal varianter och smaker när det kommer till ecigg och du kan välja både med eller utan nikotin. Valmöjligheten är perfekt då du kan succesivt gå över från cigaretter till ecigg med nikotin och sedan byta från nikotin till en av alla smakvarianter som finns.

När du börjar med ecigg startkit kommer du se att eciggen drivs av ett batteri som enkelt laddas upp med en laddare som du får med. Ifall du väljer att röka din ecigg med nikotin så finns det olika styrkor du kan välja mellan. Dessa styrkor utgår från hur många cigaretter du rökte innan du började med ecigg. Det finns allt mellan 0 mg upp till 24 mg varav 24 mg är till storrökare och 0 mg inte innehåller något nikotin. Ta chansen nu och uppfyll ditt nyårslöfte genom att testa e cigg bäst i test som kommer få dig att glömma cigaretter på nolltid.